۰۹۱۲۲۹۷۵۵۴۷
fullfullin@gmail.com
fullinfull.ir | dargahpdf.ir
فایل ها
نوشته ها
جستجو
صفحه اصلی
×
خانه
/
دانلود ها
کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغنهای گیاهی
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
افزایش ماندگاری گوشت چرخکرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس و EDTA
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
بررسی غلظتهای روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
اثر بازدارندگی سویههای بومی باکتریهای اسید لاکتیک علیه باکتریهای بیماریزای غذایی
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچینهای عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
1 از 23
1
2
3
…
23
صفحه بعد
»
0