۰۹۱۲۲۹۷۵۵۴۷
fullfullin@gmail.com
fullinfull.ir | dargahpdf.ir
فایل ها
نوشته ها
جستجو
صفحه اصلی
×
خانه
/
دانلود ها
لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه ای و ویژگی های فنوتیپی
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
بررسی شاخص های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
ژنوتایپینگ سوش های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآورده های لبنی
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف کنندگان
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
جداسازی و غربال گری باکتری های تولید کننده باکتریوسین از فراورده های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری های شهر اصفهان و تاثیر عصاره های بره موم و گرده گل کندوی زنبور عسل بر روی باکتری های جدا شده
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاه ها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن
۱۰,۰۰۰ ریال
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
1 از 20
1
2
3
…
20
صفحه بعد
»
0